δυνατα μας σημεια

  • Η Εμπειρία μας
  • Τα προϊόντα μας
  • Η ποιότητα
  • Το κόστος
Βρισκόμαστε στο χώρο της περιποιησης του αυτοκινήτου απο το 1995.

Η «ΕΜ.ΚΟ.» στην ΡΩΞΑΝΗΣ 9 ΕΥΟΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ Θεσσαλονίκης προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην πλύση και τον καθαρισμό αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο σας πλυντήριο. .

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται τον καθαρισμό του οχήματος τους και έρχονται στην « ΕΜ.ΚΟ. » από όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Με σύμμαχο το μεράκι, την εμπειρία και τα επώνυμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίηση των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών η τελική εικόνα του οχήματος σας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Υποστηρίζουμε όλους τους τρόπους πλύσης και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τον κατάλογο των υπηρεσιών μας την ιδανική περιποίηση για το όχημα σας. Μπορείτε να περάσετε από το χώρο μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για ραντεβού.

Η «ΕΜ.ΚΟ.» είναι ο χώρος όπου το αυτοκίνητο ή η μοτοσικλέτα σας θα καθαριστεί χωρίς φθορές με μόνο επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα αφού η φιλοσοφία μας είναι να προσέχουμε το όχημα σας σαν να είναι δικό μας.
Είμαστε στο χώρο πλύσης και καθαρισμού οχημάτων απο το 1995.
Τα προιόντα καθαρισμού. Είναι επώνυμα και πιστοποιημένα .
Διαθέτουμε Λιπαντήρια, Αξεσουάρ και ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ακόμη και στον χώρο σας.
Οι τιμές μας είναι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.